امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

املت قارچ و مارچوبه

1401/07/28
کد خبر : 14006
دسته بندی : غذاهای بین الملل
تعداد بازدید : 34 نفر

۵ عدد تخم مرغ را با ۱۰ قاشق سوپخوری شیر خوب هم بزنید تا کاملا کف کند کمی نمک و فلفل داخل تخم مرغ‌ها بریزید.۲۰۰ گرم قارچ را به صورت لایه‌ای خرد کنید و در تابه‌ای آن را کمی تفت دهید. حالا تابه‌ای بزرگ بردارید و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در آن بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا داغ شود.
مایه شیر و تخم مرغ را در تابه بریزید و درب آن را بگذارید. یک فنجان مارچوبه ریز شده را با قارچ و نمک و فلفل مخلوط کنید و به تخم مرغ‌ها اضافه کنید. بعد از سه دقیقه املت شما آماده است. صبحانه شما آماده سرو است.
مدت زمان آماده‌سازی: ۶ دقیقه
مدت زمان پخت: ۵ دقیقه


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14006
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید