امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

املت ژاپنی، سوشی تخم‌مرغ

1401/07/28
کد خبر : 14169
دسته بندی : غذاهای بین الملل
تعداد بازدید : 30 نفر

املت ژاپنی که با نام‌های تاماگویاکی و سوشی تخم‌مرغ نیز معروف است، طرفداران زیادی در همه جای دنیا دارد. این املت روش‌های تهیه مختلفی دارد؛ در ساده‌ترین روش تهیه املت ژاپنی تخم‌مرغ، شکر، سس سویا، استاک ژاپنی و نمک را مخلوط می‌کنند و در ماهی‌تابه سرخ می‌کنند. بعد از سرخ کردن مواد در ماهی‌تابه، آن را رول می‌کنند و قبل از سرو برش می‌زنند. هنگام تهیه این املت اگر به استاک ژاپنی دسترسی نداشتید، می‌توانید از آب مرغ، سبزیجات و حتی شیر استفاده کنید.


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14169
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید