امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

باسلوق

1401/07/28
کد خبر : 14102
دسته بندی : کیک و شیرینی
تعداد بازدید : 37 نفر

مواد لازم:

    نشاسته گل: ۱۵۰ گرم
    آب: دوونیم پیمانه
    جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای‌خوری
    شکر رژیمی: یک و یک‌چهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)
    پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری
    گلاب: دو قاشق سوپ‌خوری
    پودر نارگیل: به مقدار لازم
    مغز گردو: به مقدار لازم
    مغر پسته: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می‌کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می‌کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم.

۲. شکر را در بقیه آب می‌ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می‌کنیم.

۳. مواد را خوب هم می‌زنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش می‌کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می‌ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می‌کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می‌ریزیم. در ظرف می‌چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

فوت کوزه‌گری:

باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.

منبع: برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14102
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید