مواد لازم
2 فنجان برنج
30 گرم شکر
مقداری جعفری ساطوری شده
مقداری برگ مریمگلی
250 گرم گوشت گوسفند
60 گرم کشمش
60 گرم بادام
4 فنجان آب گوشت
1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری فلفل هندی
نصف قاشق مرباخوری ادویه
3 عدد پیاز
روش تهیه
1. گوشت گوسفند را قطعه قطعه و در روغن سرخ کنید. سپس گوشت را از قابلمه بیرون بیاورید و پیاز خرد شده را در آن بریزید و در همان روغن، سرخ کنید.
2. مغز بادام کوبیده و برنج را به قابلمه اضافه کنید. مدت پنج دقیقه مخلوط را بپزید و در طول این مدت مرتب هم بزنید. سپس ادویه جات، کشمش، گوجه فرنگی خرد شده و آب به اندازه کافی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید.
3. پس از تبخیر آب گوشت، مقداری مریم گلی و جعفری اضافه کنید. سپس آن را به مدت 17 الی 20 دقیقه در جای گرم بگذارید.
منبع: برترین ها