امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

حلوای زنجبیلی

1401/07/28
کد خبر : 13903
دسته بندی : کیک و شیرینی
تعداد بازدید : 33 نفر

مواد لازم

    آرد شیرینی‌پزی: ۱۰۰ گرم
    پودر قند: ۶۰ گرم
    کره: ۷۰-۵۰ گرم
    پودر زنجبیل: ۱۵ گرم

طرز تهیه

ابتدا برای شروع، آرد را دو بار الک کنید و روی حرارت ملایم تفت بدهید تا خامی آرد گرفته شود؛ ولی دقت کنید که رنگ آرد تغییر نکند و سیاه و تیره نشود. با توجه به حرارت گاز حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان خواهد برد تا خامی آرد گرفته شود.

سپس تا آرد خنک می‌شود، کره را که به دمای محیط رسیده با پودر قند و پودر زنجبیل با همزن برقی مخلوط کنید تا سبک و کرمی مانند شود. سپس آرد خنک شده را (دقت کنید آرد داغ نباشد) به مخلوط کره اضافه کنید. اگر احساس کردید انسجام خمیر کم است می‌توانید در این مرحله دوباره ۲۰ گرم کره نرم شده به خمیر اضافه و مخلوط کنید. خمیر آماده را در قالب حلوا بریزید و با دست فشرده کنید تا کاملا قالب پر شود. سپس قالب‌ها را در فریزر به‌مدت ۳۰ دقیقه یا در یخچال به‌مدت ۲ساعت قرار بدهید تا کاملا خنک شوند و بعد از خنک شدن حلوا‌ها را از قالب خارج کنید.

نکته‌های کلیدی

انتظار نداشته باشید مواد حلوا خمیری شود. این حلوا کلا حالت پودری دارد. باید قبل از اینکه سرد شود آن را در قالب یا سینی فشرده کنید.‌

می‌توانید با اضافه کردن زعفران حلوا را به رنگ زرد در بیاورید.

همچنین می‌توانید برای تهیه حلوای شیک مجلسی، حلوای زنجبیلی را با رنگ خوراکی به رنگ‌های مختلف در بیاورید.‌

می‌توانید روی حلوا را با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

منبع: روزنامه همشهری


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13903
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید