فلفل دلمه ای متوسط: چهار عدد
گوجه فرنگی بزرگ: دو عدد
خیار پوست کنده و برش خورده: یک و نیم فنجان
سیر: دو حبه
سرکه سفید: دو قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
روغن زیتون: پنج قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: به میزان لازم
پیاز خرد شده سفید: دو قاشق غذاخوری
برای تهیه سوپ بهاری مقداری از فلفل دلمه ای ها و سپس مقداری از گوجه فرنگی ها را به صورت مکعبی خرد کنید.
فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب کنید و سپس پیاز خرد شده و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به مواد بیفزایید و هم بزنید.
باقی مانده فلفل دلمه ای ها و گوجه فرنگی ها را خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید.
سپس خیار ،سرکه ،سیر ،نمک و سه قاشق غذاخوری روغن را به مواد بیفزایید و مخلوط کن را روی درجه بالا تنظیم کنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
سپس مواد را به مدت ۶۰ دقیقه در مکانی مناسب قرار دهید تا خنک شود.
مایه سوپ را درون ظروف مناسبی بریزید و سپس روی هر یک از ظرفها از مخلوط فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی بریزید و دو قاشق غذاخوری باقی مانده از روغن زیتون را روی سوپ اضافه کنید.
منبع: روزنامه خراسان