امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

Sunday 19 May 2024

سوپ لوبیا ایتالیایی

1401/07/28
کد خبر : 13790
دسته بندی : پیش غذا
تعداد بازدید : 36 نفر

 آماده‌سازی این سوپ کمتر از ۳۰ دقیقه وقت می‌گیرد؛ بنابراین اگر زمان زیادی برای تهیه‌ی سوپ ندارید، اما هوس خوردن یک سوپ خوش‌عطر و خوش‌طعم کرده‌اید، این سوپ همان چیزی است که به آن نیاز دارید.

مواد لازم برای تهیه سوپ لوبیا ایتالیایی


    پیاز بزرگ: یک عدد
    سیر: دو حبه (یا بیشتر)
    رب گوجه‌فرنگی: دو فنجان
    لوبیا سفید پخته شده: ۶۵۰ گرم
    ریحان خشک شده: یک قاشق غذاخوری
    پودر پونه‌ی کوهی: نصف قاشق چای‌خوری
    روغن زیتون: یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ لوبیا ایتالیایی


۱. برای تهیه‌ی سوپ لوبیا ایتالیایی، ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کنید. یک قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. پیاز‌ها را درون قابلمه بریزید و آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر آن در بیاید.

۲. رب گوجه‌فرنگی را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مواد را به‌خوبی هم بزنید. لوبیا سفید، ریحان خشک شده و پونه‌ی کوهی را اضافه کنید و مواد را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید. زیر حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت بمانند.

۳. زمانی که سوپ به غلظت دلخواهتان رسید، زیر حرارت را خاموش کنید. سوپ داغ را درون ظرف سرو بریزید و با مقداری آب لیموترش میل کنید.

برچسب ها :
# سوپ لوبیا

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13790
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید