امروز پنج‌شنبه 20 اردیبهشت 1403

Thursday 09 May 2024

شیرینی اره ای

1401/07/28
کد خبر : 14187
دسته بندی : کیک و شیرینی
تعداد بازدید : 57 نفر

مواد لازم

۲۰۰ گرم روغن جامد

۵۰ گرم روغن مایع

۱ پیمانه سرخالی شیرین کننده ماردین

۸ /۱ ق چ وانیل

۱ ق س پودر کاکائو

۱ عدد تخم مرغ

۴ /۱ پیمانه شیر

۳۵۰ گرم آرد سفید (به میزانی که خمیر درست شود)

۴ /۱ ق چ بیکینگ پودر

طرز تهیه:

1. شیر را به همراه پودر شیرین کننده مخلوط کنید. سپس روغن جامد و روغن مایع را به همراه وانیل با همزن بزنید تا کرمی شکل شود و به صورت یکدست درآید.

2. حالا مخلوط شیر وشیرین کننده را اضافه کنید و با همزن هم بزنید. پس از آن تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید.

3. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به همراه پودر کاکائو با هم مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. در صورت دلخواه می توانید از اسانس های مختلف نیز در این خمیر استفاده کنید.

4. خمیر را هم می توانید در چرخ گوشت با سری مخصوص بیسکویت بریزید و هم درون دستگاه بیسکویت رول کنیدو قالب بزنید یا به صورت یک فندق گرد کنید. شیرینی های آماده را روی سینی فر بچینید و آن را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14187
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید