امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

Sunday 19 May 2024

شیرینی کنجدی

1401/07/28
کد خبر : 13563
دسته بندی : کیک و شیرینی
تعداد بازدید : 34 نفر


مواد لازم (برای ۲۰ نفر)
روغن صاف (مخصوص شیرینی پزی)۲۵۰ گرم
پودر قند۱۵۰ گرم 
آرد۴۰۰ گرم 
کنجد خام۷۰ گرم 
تخم مرغ کامل۱ عدد 
زرده تخم مرغ

۱ عدد 

دستور تهیه شیرینی کنجدی

  • پودر قند و روغن را در یک ظرف بریزید و آن را با همزن بزنید تا کاملا سفید و یکدست شود.
  • اکنون تخم مرغ، زرده تخم مرغ و کنجد را به آن بیفزایید و دوباره کمی آن را هم بزنید.
  • آرد را الک و آهسته آهسته آن را به مخلوط اضافه کنید و همزمان آن را نیز هم بزنید تا یک خمیر یک دست حاصل شود.
  • خمیر حاصله را کمی ورز دهید و سپس آن را به کمک یک وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید.
  • سینی فر را کمی چرب کنید.
  • اکنون خمیر را با قالب مورد نظر برش بزنید و قالب‌های شیرینی را در سینی فر بچینید.
  • فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
  • وقتی فر گرم شد سینی حاوی قالب‌های شیرینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
  • پس از ۲۰ دقیقه سینی را از فر خارج و کمی صبر کنید تا خنک شود.
  • سپس شیرینی‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بگذارید.
  • شیرینی کنجدی آماده پذیرایی از مهمان است...

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13563
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید