امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

طرز تهیه بسبوسه؛ کیک مصری

1401/07/28
کد خبر : 13842
دسته بندی : کیک و شیرینی
تعداد بازدید : 35 نفر

بسبوسه یا هریسه نام یک کیک خوشمزه و خاص مصری است که از آرد سمولینا تهیه می‌شود و طعمی جادویی دارد. با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه بسبوسه را آموزش دهیم.
تمام کیک‌ها چند لایه و با روکش شکلات و فوندانت نیستند؛ بعضی از کیک‌ها مانند این کیک سنتی مصری، با سمولینا تهیه می‌شوند و کافی است آن‌ها را در دهان بگذارید تا آب شوند. بسبوسه یک کیک خیس است که با آرد سمولینا تهیه می‌شود و ریشه‌ی آن به کشور مصر برمی‌گردد. این کیک علاوه بر مصر در ترکیه، ارمنستان، یونان و کشور‌های عربی هم شیرینی بسیار محبوبی است و در اعیاد و ماه رمضان بسیار تهیه می‌شود.

بهترین بسبوسه، بافتی نرم و منسجم دارد و هیچ شباهتی به کیک ندارد. سطح آن هم نازک، نسبتا برشته و ترد است. روی بسبوسه را می‌توان با مغز بادام و خامه تزیین کرد یا حتی به تنهایی سرو کرد و از شیرینی آن لذت برد.

مواد لازم برای ۹ برش

    شکر: یک پیمانه
    شیر: دو سوم پیمانه
    آرد سمولینا: سه چهارم پیمانه
    شیر خشک: ۲ قاشق غذاخوری
    کره ذوب شده: ۷۰ گرم
    تخم‌مرغ: ۲ عدد
    ماست شیرین: نصف پیمانه
    وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
    بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
    پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بسبوسه؛ یک کیک مصری

۱. فر را روشن کرده و اجازه دهید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شود. در این زمان با استفاده از همزن دستی، تخم مرغ‌ها را با نصف پیمانه شکر و وانیل مخلوط کنید تا کرمی شوند.
۲. حالا شیر خشک الک شده، پودر نارگیل، ماست و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
۳. در آخر آرد سمولینا و بکینگ پودر را به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مایه‌ی بسبوسه حاضر شود.
۴. کف و دیواره‌های یک قالب ۲۵ در ۲۵ سانتی‌متری را با کره یا روغن چرب کنید و مایه را به داخل قالب منتقل کنید.
۵. حالا قالب را در طبقه‌ی وسط فر که از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تنظیم کنید و ۴۵ دقیقه زمان پخت دهید.
۶. در این فاصله، شیر را با نصف پیمانه‌ی باقیمانده از شکر، روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در شیر حل شود و شهد شروع به جوشیدن کند. نیازی نیست که شهد غلیظ شود و بعد از به جوش آمدن، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
۷. وقتی بسبوسه را از فر خارج کردید، آن را با چاقو به شکل دلخواه برش بزنید و شهد خنک شده را روی تمام قسمت‌های آن بریزید. اجازه دهید بسبوسه و شهد به مدت ۲ ساعت استراحت کند تا شهد کاملا به خورد آن برود و خنک شود.
۸. نوش جان.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی

برچسب ها :
# بسبوسه

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13842
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید