امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

طرز تهیه بورک

1401/07/28
کد خبر : 13927
دسته بندی : غذاهای بین الملل
تعداد بازدید : 28 نفر

ٍِمواد لازم

    خمیر یوفکا: مقدار لازم
    سیب زمینی: ۳ عدد
    پیاز: ۱ عدد
    روغن زیتون: مقداری
    پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
    پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
    زرده تخم مرغ: ۱ عدد
    نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سپس سیب‌زمینی‌های پخته را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.

پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیرها را اضافه و کمی مخلوط کنید.

خمیرها را به نوبت باز کنید و روی خمیرها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید. لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه‌های خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید (زرده تخم مرغ مانند چسب عمل می‌کند).

کف سینی را چرب کنید سپس خمیرهای آماده را کف قالب بچینید. سینی را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید، پس از آماده شدن بورک‌ها را به همراه سس دلخواه سرو کنید.

نکته

هرچیزی که بخواهید می‌توانید داخل بورک بریزید؛ از گوشت و مرغ تا سبزیجات.

منبع: ایرنا

برچسب ها :
# بورک

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13927
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید