امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

Sunday 19 May 2024

طرز تهیه حلیم در خانه

1401/07/28
کد خبر : 13850
دسته بندی : پیش غذا
تعداد بازدید : 30 نفر

مواد لازم برای تهیه حلیم:


    گندم (ترجیحا پوست کنده): ۵۰۰ گرم
    گوشت (ترجیحا بوقلمون): ۳۰۰گرم
    آب: به مقدار لازم
    نمک: به مقدار لازم (خیلی کم)
    روغن حیوانی یا کره آب شده: به مقدار لازم
     شکر و دارچین: به مقدار لازم برای تزیینات

طرز تهیه و دستور پخت حلیم:


۱. اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکت‌ها موجود است ولی اگر در دسترستان نیست می‌تونید از گندم با پوست استفاده کنید و در مراحل پختن که پوست انداخت آن را از ظرف خارج کنیم.

۲. گندم را چند ساعتی خیس می‌کنیم. بعد آن را با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت می‌گذاریم و بعد از جوشیدن می‌گذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزد.

۳. حداقل سه ساعت زمان لازم دارد تا بپزد. البته گوشت که نیم‌پز شد نمک را هم اضافه می‌کنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم . آنقدر هم زدن را ادامه می‌دهیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در آمده باشد. البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی می‌تونید صاف و یکدست کنید.

۴. زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش می‌کنیم.

ایرنازندگی

برچسب ها :
# حلیم

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13850
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید