امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

طرز تهیه خامه قنادی

1401/07/28
کد خبر : 13702
دسته بندی : کیک و شیرینی
تعداد بازدید : 27 نفر

امروز با ما همراه باشید تا طرز تهیه خامه قنادی و فوت‌وفن‌های تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی:


    خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم
    شکر: ۲ قاشق غذاخوری
    اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت خامه قنادی:


۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.

فوت و فن‌ها:


۱. با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.

۲. توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

۳. حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.

۴. حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

۵. اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

۶. بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.

ایرنا زندگی

برچسب ها :
# خامه قنادی

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13702
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید