۱ لیوان نشاسته
یک و نیم لیوان شکر
دو و نیم لیوان آب
نیم لیوان گلاب
جوهر لیمو به میزان لازم
آرد به میزان لازم
۱. برای تهیه شیرینی راحت الحلقوم ابتدا روی نشاسته ۳ لیوان آب بریزید و کمی آن را به هم بزنید تا کاملا حل شود و صبر کنید مدت ۳۰ دقیقه بماند بعد که نشاسته ته نشین شد آب روی آن را به آرامی خالی و دور بریزید.
۲. شکر و آب و گلاب و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام به هم بزنید اینکار را آنقدر ادامه دهید تا کاملا سفت شده و بتوان آن را در وسط قابلمه جمع کرد و شبیه به یک ژله سفت و کشدار شود.
۳. در کف یک سینی آرد بریزید و مایه راحت الحلقوم را روی آن ریخته و روی آن را صاف کنید و آرد بپاشید و با فشار کف دست آن را به یک لایهای به قطر ۱ الی ۱/۵ سانتی متر درآورید.
۴. بعد از سرد شدن راحت الحلقوم را با کارد به شکل لوزی ببرید و دور تا دور راحت الحلقومها را به آرد یا نارگیل آغشته کنید و روی راحت الحلقومها را با خلال پسته و گردو تزیین کنید و در ظرف بچینید و پس از سرد شدن نوش جان کنید.