آرد سفید ۱۰۰ گرم
آرد جوانه گندم ۳۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
کره آب شده ۱۰۰ گرم
آب ۲ لیوان
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری
۱. زرده تخم مرغ را در یک ظرف ریخته و با همزن دستی کمی هم بزنید بعد شکر پودر شده را اضافه کرده هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
۲. کره را اضافه کرده و حدود ۳۰ -۴۰ ثانیه هم بزنید تا فرم بگیرد و غلیظ شود.
۳. در ظرفی آب ریخته (سرد باشد) بعد هر ۲ آرد را در آب ریخته و خوب هم بزنید تا گلولههای آرد کاملا از بین برود.
۴. ظرف را روی حرارت قرار داده و حدود۳۰ تا ۴۰ دقیقه هم بزنید تا حسابی قوام بیاید (با همزن دستی یا قاشق چوبی).
۵. بعد از این مدت کره تخم مرغ و شکر را اضافه کرده و در جهت عقربههای ساعت هم بزنید.
۶. در این مرحله میتوانید اسانس هل، زعفران یا وانیل را اضافه کنید. حدود ۲ -۳ دقیقه زمان نیاز است تا غلظت پیدا کند (تا زمانی که رد همزن روی مواد بماند.)