امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

Sunday 19 May 2024

طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید نوروز

1401/07/28
کد خبر : 13805
دسته بندی : کیک و شیرینی
تعداد بازدید : 41 نفر

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی مخصوص نوروز


    آرد نخودچی: ۱ کیلو
    آرد برنج: ۵۰ گرم
    روغن: ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
    پودر قند: ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
    زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد
    هل: ۱ ق س


بیشتر بخوانید:  متن ادبی تبریک عید نوروز | متن زیبا برای بهار

طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص نوروز


۱. ابتدا روغن و پودر قند و هل را با همزن ۵ دقیقه می‌زنیم تا مخلوط شوند.

۲. سپس زرده تخم‌مرغ را اضافه کرده و هم می‌زنیم.

۳. در این مرحله آرد نخودچی و آرد برنج را اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم.

۴. کف سینی فر را با نوک انگشت روغن جامد زده و کمی آرد برنج می‌پاشیم.

۵. خمیر را می‌توان همان لحظه پخت و یا تا دو روز در جای خنک بیرون از یخچال نگه داشت. خمیر را به شکل دلخواه قالب بزنید.

۶. برای تزئین شیرینی، مقدار کمی زعفران بسیار غلیظ دم کنید و با انتهای چوب‌کبریت روی شیرینی‌ها بزنید. می‌توانید از خلال و یا پودر پسته نیز استفاده کنید.

۷. در دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.

۸. تا شیرینی‌ها خنک نشدند به آن‌ها دست نزنید، چون درصورت دست زدن پودر می‌شوند. شیرینی‌ها را به‌صورت دورانی بچرخانید تا از سینی جدا شوند.

برترین ها



لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13805
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید