آرد نخودچی: ۱ کیلو
آرد برنج: ۵۰ گرم
روغن: ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
پودر قند: ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
زرده تخممرغ: ۱ عدد
هل: ۱ ق س
بیشتر بخوانید: متن ادبی تبریک عید نوروز | متن زیبا برای بهار
۱. ابتدا روغن و پودر قند و هل را با همزن ۵ دقیقه میزنیم تا مخلوط شوند.
۲. سپس زرده تخممرغ را اضافه کرده و هم میزنیم.
۳. در این مرحله آرد نخودچی و آرد برنج را اضافه میکنیم و ورز میدهیم.
۴. کف سینی فر را با نوک انگشت روغن جامد زده و کمی آرد برنج میپاشیم.
۵. خمیر را میتوان همان لحظه پخت و یا تا دو روز در جای خنک بیرون از یخچال نگه داشت. خمیر را به شکل دلخواه قالب بزنید.
۶. برای تزئین شیرینی، مقدار کمی زعفران بسیار غلیظ دم کنید و با انتهای چوبکبریت روی شیرینیها بزنید. میتوانید از خلال و یا پودر پسته نیز استفاده کنید.
۷. در دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
۸. تا شیرینیها خنک نشدند به آنها دست نزنید، چون درصورت دست زدن پودر میشوند. شیرینیها را بهصورت دورانی بچرخانید تا از سینی جدا شوند.
برترین ها