امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

طرز تهیه گراتن اسفناج و مرغ

1401/07/28
کد خبر : 14001
دسته بندی : غذاهای بین الملل
تعداد بازدید : 32 نفر

مواد لازم:

    گوشت مرغ نیم کیلو
    اسفناج ۷۵۰ گرم
    پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
    ارد ۲ ق غ
    شیر ۱٫۵ لیوان
    اب مرغ نصف لیوان
    کره ۳ ق غ
    پنیر پیتزا رنده شده
    نمک
    فلفل
    یک چهارم جوز هندی رنده شده

طرز تهیه:
گوشت مرغ ابپز را ریش ریش کرده . در ظرف فر میریزیم.
اسفناج را با پیاز تفت داده شده ؛ تفت میدیم و روی گوشت مرغ میریزیم.

طرز تهیه سس بشامل:
کره را ذوب میکنیم . ارد را تفت میدیم تا بوی خامی ارد از بین بره . اب مرغ و شیر را اضافه کرده وهم میزنیم تا گلوله نشه . در این حالت باید حرارت خیلی کم باشه.
شیر و اب مرغ باید سرد باشن تا سس بشامل صاف و یکدستی داشته باشیم.
وقتی غلیظ شد . نمک – فلفل و جوز رنده شده را اضافه میکنیم . غلظتش را میتونین با اضافه کردن شیر یا اب مرغ تنظیم کنین.
وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برداشته وروی اسفناج ریخته و سطحش را کاملا صاف میکینیم.
پنیر را روی سس ریخته و در فر با ۱۸۰ درجه تا زمانی که کاملا طلایی بشه میپزیم . وقتی طلایی شد فر را خاموش کرده و ۱۰ دقیقه دیگه میزاریم تو فر بمونه . بعد گرم سرو میکنیم.

منبع: برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14001
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید