امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403

Wednesday 08 May 2024

مافین گوشت قلقلی

1401/07/28
کد خبر : 14122
دسته بندی : پیش غذا
تعداد بازدید : 68 نفر


     تعداد: 12 نفر
    زمان تهیه: 40 دقیقه
    زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

    دو عدد تخم‌مرغ هم‌زده
    نصف پیمانه خرده‌های نان تست
    نصف پیمانه قارچ تازه خرد شده
    نصف پیمانه هویج رنده شده
    1/3 پیمانه پیاز خرد شده
    3 قاشق غذاخوری کچاپ
    یک قاشق غذاخوری خردل
    یک قاشق غذاخوری سس گوجه‌فرنگی با طعم سیر و فلفل
    دو حبه سیر رنده شده
     900 گرم گوشت‌ چرخ‌کرده
     نصف پیمانه کچاپ
    ¼ پیمانه سس آلو
     یک قاشق چایخوری پودر چیلی
    680 گرم خامه ترش
     نصف پیمانه پنیر چدار یا پارمسان رنده شده
    پیاز خرد شده

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ، خرده‌های نان، قارچ، هویج، پیاز، 3 قاشق غذاخوری کچاپ، خردل، سس گوجه‌فرنگی با طعم فلفل و سیر و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و هم بزنید.

2. حدود 1/3 پیمانه مخلوط گوشت را در قالب‌های مافین بریزید. قالب‌ها را درون تابه بزرگی قرار دهید.

3. در یک کاسه کوچک، نصف پیمانه کچاپ، سس آلو و پودر چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از سس را روی هر کدام از گوشت‌ها بریزید.

4. آنها را به مدت 40 دقیقه در فر بپزید تا گوشت به طور کامل مغزپخت شود.

5. در این فاصله پوره سیب‌زمینی درست کنید. با اسکوپ کوچک بستنی، پوره‌های سیب‌زمینی را به صورت گرد روی گوشت‌ها بگذارید. روی آنها پنیر بپاشید و دوباره قالب را به مدت 5 دقیقه به فر برگردانید تا پنیرها آب شوند.

6. آنها را از فر خارج کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس با پیازکوهی خرد شده تزئین و سرو کنید.

برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14122
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید