امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

موس کیک نسکافه و شکلات

1401/07/28
کد خبر : 14110
دسته بندی : کیک و شیرینی
تعداد بازدید : 35 نفر


    مدت زمان آماده سازی: 40 دقیقه
    مدت زمان پخت: 30 الی 35 دقیقه
    میزان سرو: 10 الی 12 نفر

مواد لازم کیک:

    کره (ذوب شده): 120 گرم
    پودر قند: 100 گرم
    تخم مرغ: 3 عدد
    آرد: 100 گرم
    بیکینگ پودر: یک چهارم ق چ
    پودر نسکافه: یک ق س
    آب ولرم: 2 ق س

مواد لازم موس شکلاتی:

    زرده تخم مرغ: 6 عدد
    شکر: 75 گرم
    آب: 2 ق س
    شکلات تلخ (ریز خردشده): 280 گرم
    خامه قنادی: 465 گرم
    پودر ژلاتین: 2 ق چ
    آب (برای ژلاتین): 5 ق چ

طرز تهیه کیک نسکافه:


1. ابتدا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. قالب گرد کمربندی 23 سانتیمتری را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. تخم مرغ ها و پودر قند را با همزن برقی با سرعت متوسط بزنید تا سفیدرنگ شوند و غلظت پیدا کنند. آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید.

2. سپس برای بار سوم بر روی ترکیب تخم مرغی الک کنید و با لیسک هم بزنید. سپس کره را ذوب نمایید. پورد نسکافه را نیز با آب ولرم ترکیب کنید، ابتدا کره را اضافه کنید و با درجه کند همزمن برقی هم بزنید سپس ترکیب نسکافه ای را بیفزایید.

3. مایه کیک را درقالب بریزید و به مدت تقریبی 30 الی 35 دقیقه در فر بپزید. در حدی که اگر خلال دندانی در کیک فرو بردید تمیز خارج شود.

4. کیکی را پس از پخت از فر خارج کنید. پس از خنک شدن کامل کیک، مایه موس را بر روی کیک موجود در قالب بریزید و حدود هشت ساعت در یخچال قرار دهید. سپس دور تا دور موس کیک را با چاقو ببرید، کمربند قالب را باز کرده و از روی کاغذ رغنی بردارید و به ظرف سرو انتقال دهید و با پودر قند و پودر کاکائو تریین نمایید.

طرز تهیه موس شکلاتی:


1. زرده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شده و غلظت پیدا کنند. شکر و 2 قاشق سوپ خوری آب را در یک شیرجوش کوچک ریخته و بر روی شعله خیلی ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود. سپس اجازه دهید به جوش آید.

2. پس از به جوش آمدن حدود سه دقیقه اجازه دهید شربت بجوشد (شربت در این مرحله نیاز به هم زدن ندارد. فقط گاهی ظرف را از روی شعله برداشته تکان دهید و مجدد بر روی شعله قرار دهید). شربت داغ را در حالی که همزن روشن است به ترکیب تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

3. بر روی 5 قاشق چای خوری آب سرد، پورد ژلاتین را بپاشی. پس از آن که به صورت اسفنجی درآمد بر روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین روان و براق شود. ژلاتین آماده را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید.

4. سپس شکلات ریز خرد شده را در مایکروفر یا بر روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود. بعد شکلات ذوب شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در آخر خامه را کمی فرم دهید و مایه شکلاتی را کم کم به خامه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در آخر خامه را کمی فرم دهید و مایه شکلاتی را کم کم به خامه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

نکته:

1- مایه این کیک کاملا شل است.

2- مواد اولیه کیک را قبل از استفاده به دمای محیط برسانید.

3- کاغذ روغنی تان را کمی بزرگتر ار سطح کف قالب در نظر بگیرید تا در پایان کار جدا نمودن موس کیک از قالب راحت انجام شود.

4- در تهیه موس شکلاتی از شکلات مرغوب استفاده نمایید.

منبع: برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14110
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید