امروز پنج‌شنبه 20 اردیبهشت 1403

Thursday 09 May 2024

واویشکا مرغ

1401/07/28
کد خبر : 14288
دسته بندی : غذاهای بین الملل
تعداد بازدید : 51 نفر

مواد مورد نیاز برای این غذا شامل سینه مرغ، پیاز، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، فلفل سبز، زعفران و آبلیمو است. همانطور که مشاهده می‌کنید ماده اصلی این غذا سینه مرغ است و مواد دیگر برای طعم دار کردن آن می‌باشد.

در ایران مرغ به صورت‌های مختلفی طعم دار می‌شود و هر ناحیه و منطقه‌ای بر اساس ذائقه‌ی خود آن را طعم دار می‌کنند. در این دستور پخت مرغ را به روش روس‌ها طبخ می‌کنیم و یک طعم جدید را امتحان می‌کنیم. برای تهیه این خورش به زمانی کمتر از یک ساعت احتیاج داریم در نتیجه این غذا نسبت به دیگر غذا‌ها سریعتر آماده می‌شود. در این غذا سینه مرغ را بهتر است به قسمت‌های ۲ سانتی خرد کنید. در تهیه واویشکا حتما باید آبلیمو را در مرحله‌ی آخر اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آبلیمو شعله را خاموش کنید و سپس غذا آماده خوردن است.

مواد لازم

    سینه مرغ: یک عدد (حدود ۳۰۰ گرم)
    پیاز بزرگ خلالی شده: یک عدد
    فلفل دلمه‌ای خرد شده: نصف یک عدد
    گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد
    فلفل سبز قلمی خرد شده: ۳ عدد
    زعفران: مقداری
    آب لیمو ترش تازه: مقداری
    نمک: به میزان لازم
    فلفل: به میزان لازم
    روغن: به میزان لازم
    زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

۱. ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.

۲. سپس پیاز را خرد کنید.

۳. پیاز را در روغن تفت دهید.

۴. سپس به آن زردچوبه زده و مقداری مجدد تفت دهید تا پیاز رنگ طلایی بگیرد.

۵. سینه مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید.

۶. فلفل قلمی خرد شده را اضافه کنید.

۷. پس از آن فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید.

۸. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد هم روند.

۹. می‌توانید کمی آب به مواد اضافه کنید تا مواد بهتر پخته شوند.

۱۰. در آخر آب لیمو را اضافه کنید.

۱۱. در نهایت غذا آماده سرو است آن را در ظرف مناسب بکشید و میل کنید.

برترین ها

برچسب ها :
# واویشکا مرغ

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14288
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید