مواد لازم
پاستا 350 گرم
گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده 250 گرم
سیر نازک بریده شده 2 حبه
پیاز نازک بریده شده 1 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز مقدار لازم
ریحان 4 برگ
دستورالعمل پخت:
در کمال تعجب همه مواد ذکر شده را در یک قابلمه بزرگ، به همراه 1 قاشق چای خوری نمک، کمی فلفل سیاه و 900 میلی لیتر آب قرار دهید. سپس به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط آن را بپزید و مرتب هم بزنید تا پاستا پخته شود و آب آن تبدیل به سس شود.
آلامتو