امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

چیز کیک انبه با بیسکوییت پتی‌بور

1401/07/28
کد خبر : 13660
دسته بندی : کیک و شیرینی
تعداد بازدید : 32 نفر

برای خوردن یک چیز کیک خوشمزه با بافتی لطیف و خامه‌ای لازم نیست حتما به شیرینی فروشی‌ها بروید. می‌توانید به راحتی و بدون نیاز به فر با بیسکوییت پتی‌بور، پنیر خامه‌ای، خامه، ژله و مقداری میوه مثل انبه یک چیز کیک یخچالی ساده در خانه تهیه کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه چیز کیک یخچالی انبه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

    بیسکوییت پتی‌بور: ۱۶۰ گرم
    پوره‌ی انبه: ۱ پیمانه
    پنیر خامه‌ای: ۳۵۰ گرم
    خامه‌ی صبحانه: ۳۵۰ گرم
    شکر: سه چهارم پیمانه
    کره‌ی ذوب شده: ۱۰۰ گرم
    پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
    آب خنک: ۸ قاشق غذاخوری
    وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
    انبه‌ی خردشده برای تزئین: به میزان لازم

طرز تهیه

بیسکوییت پتی‌بور را داخل غذاساز یا میکسر کاملا خرد کنید.
کره‌ی ذوب شده را به بیسکوییت خردشده اضافه کنید و هم بزنید تا مایه حالت چسبندگی پیدا کند.
مخلوط بیسکوییت و کره را کف یک قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق آن را کاملا فشرده و یکدست کنید.
قالب را برای ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد.
پودر ژلاتین را با آب خنک مخلوط کنید. ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین به روش بن‌ماری ذوب شود.
پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب مخلوط کنید.
پوره‌ی انبه را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود.
ژلاتین بن‌ماری شده را به مخلوط اضافه کنید و باز هم بزنید.
قالب را فریزر خارج کنید، مایه‌ی چیز کیک را روی بیسکوییت‌های خردشده بریزید و با کاردک سطح آن را صاف کنید.
چیز کیک را برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سپس روی آن را با انبه‌ی خردشده تزیین کنید.


مجله دیجی‌کالا

برچسب ها :
# چیز کیک انبه

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13660
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید