امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

کاسرول صبحانه فرانسوی

1401/07/28
کد خبر : 14005
دسته بندی : غذاهای بین الملل
تعداد بازدید : 32 نفر

ابتداپنج فنجان خمیر نان باگت را در سینی فر چرب شده پهن کنید. در یک ظرف بزرگ چهار عدد تخم مرغ را با یک قاشق چایخوری وانیل، یک چهارم فنجان شکر، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک و نیم فنجان شیر مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
بعد یک قاشق چایخوری کره مارگارین را ذوب کنید و روی مخلوط تخم مرغ بریزید سپس دو قاشق غذا خوری گردوی پودر شده و دو قاشق غذاخوری کشمش را روی مخلوط خوب پخش کنید سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شود.
مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه

منبع: برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14005
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید