امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

کوکوی اسپاگتی با کالباس گوشت

1401/07/28
کد خبر : 14225
دسته بندی : غذاهای بین الملل
تعداد بازدید : 29 نفر

برای ۴ تا ۶ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم:

    ۳ عدد تخم‌مرغ
    ۳ پیمانه اسپاگتی پخته
    ۲ ق س پنیر پارمسان رنده شده
    ۲ /۱ پیمانه کالباس گوشت خردشده
    ۴ /۱ پیمانه جعفری خردشده
    به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱. در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ‌ها را بریزید و خوب بزنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید، سپس اسپاگتی پخته را داخل کاسه بریزید و با کمک دست آن را کاملاً آغشته به تخم‌مرغ کنید. کالباس خردشده و نیمی از جعفری خردشده را هم بریزید و به هم زدن مواد ادامه دهید تا مایه کوکوی شما آماده شود.

۲. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. نیمی از پنیر را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا پنیر کمی آب شود، سپس مخلوط اسپاگتی را داخل تابه بریزید.

۳. وقتی مخلوط کمی خودش را گرفت، کوکو را از تابه خارج کنید، بقیه پنیر را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا آب شود. حالا کوکو را از آن طرف داخل تابه قرار دهید تا آن طرف کوکو که هنوز نپخته است، بپزد. صبر کنید تا کوکو آماده شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

۴. بعدازآنکه کوکو کمی سرد شد، آن را داخل ظرف موردنظر بریزید و با باقیمانده جعفری آن را تزیین کنید، سپس آن را برش زده و سرو کنید. برای تهیه این کوکو از هر سس اسپاگتی که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.

یه جور دیگه!

حتما لازم نیست که این کوکو را با اسپاگتی و یا کالباس درست کنید، می‌توانید به جای اسپاگتی از پاستا‌های دیگر و به جای کالباس از مرغ پخته شده استفاده کنید.

برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14225
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید