نخود و لوبیا را با مقداری آب وبدون نمک از روز قبل خیس کنید ، بعد آنها را دور بریزید.دوباره آب اضافه کنید وبگذارید بپزند.اواخر طبخ نمک اضافه کنید .عدس را شسته وبا مقداری آب ونمک بپزید.
برنج وبلغور را شسته وبه مدت 2 ساعت بدون نمک خیس کنید.
پیاز را با روغن داخل قابلمه تفت دهید تا طلایی شود . زرد چوبه وکمی نمک اضافه کرده ،مخلوط کنید.
برنج وبلغور را با همان آبی که خیس کرده اید در قابلمه بزرگ بریزید و 5 لیتر (20 پیمانه) آب اضافه کرده وبگذارید برنج وبلغور با حرارت ملایم بپزند.
تره ،جعفری و ترخون را اضافه کنید وبگذارید به مدت نیم ساعت بپزد .حبوبات پخته شده را اضافه کنید و در صورت سفت بودن آش ، آب جوشیده اضافه کنید .اسفناج وگشنیز را نیز اضافه کنید.
پس از 20 دقیقه آرد را داخل 1/4 پیمانه آب سرد حل کنید و به مواد اضافه کنید وگاهی هم بزنید تا آش جا بیفتد.
رشته آش را 3 قسمت کرده و به آش اضافه کنید و گاهی هم بزنید تا رشته نیز بپزد. نعنا خشک را روی آش بپاشید ، زیر قابلمه را خاموش کنید و دم کن روی قابلمه آش بگذارید و 5 دقیقه صبر کنید تا نعنا روی آش دم بکشد.
کشک را با حرارت ملایم گرم کنید .مقداری از کشک را برای تزئین کنار بگذارید و باقی آن را با آش مخلوط کنید و در ظرف سرو بکشید.
مقداری از کشک را که برای تزیین جدا کرده اید را با زعفران دم کرده مخلوط کنید .روی آش را با نعنا داغ ، سیر داغ ، پیاز داغ ،کشک ساده و زعفرانی تزئین کنید .