امروز پنج‌شنبه 20 اردیبهشت 1403

Thursday 09 May 2024

بستنی آلبالویی

1401/07/28
کد خبر : 14299
دسته بندی : انواع سالاد و دسر وسس
تعداد بازدید : 47 نفر

مواد اولیه بستنی آلبالویی:


    آلبالو بى‌هسته    ٢ لیوان
    موز    ٢ عدد متوسط
    خامه صبحانه    ٢٠٠ گرم
    شکر    ٣-۵ قاشق غذاخورى

مراحل تهیه بستنی آلبالویی در خانه:


۱- آلبالوهای بدون هسته و موز پوست کنده و تکه شده رو حداقل ۲۴ ساعت توی فریزر بزارید.

۲- بعداز ٢۴ ساعت، میوه هاى یخى رو داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزین و پوره کنین.

۳- بعد از اینکه میوه‌ها کاملا پوره و باهم مخلوط شدن، خامه و شکر رو اضافه کنین و حدود۲ تا ۳ دقیقه با دور تند مخلوط کن مواد رو باهم ترکیب کنید. (چندتا آلبالو رو نگه دارین)

۴- بعد مخلوط شدن خامه و شکر با پوره، تکه‌های میوه به ترکیب اظافه کنین و خیلى کوتاه مخلوط کن رو روشن کنین؛ که تیکه هاى میوه بیشترى داخل بستنى هیجان انگیزتون به چشم بیاد!

۵- مواد رو داخل یه ظرف مناسب بریزین و بذارین تو فریزر.

۶- بعد از یک ساعت، ظرف بستنى رو بیرون بیارین و با کمک قاشق اونو هم بزنین.

نکته: دقت کنین که از کناره هاى ظرف غافل نشین و همه‌ى بستنى چسبیده به دیواره ى ظرف رو جدا کنین و با باقى بستنى مخلوط کنین. (چون نباید اجازه بذین بستنى یخ کنه، معمولا از همون دیواره هاى ظرف شروع به یخ زدن مى کنه.)

۷- بعداز یک ساعت اول، شما باید هر نیم ساعت این همزدن رو تکرار کنین. بعد از تکرار هم زدن بستى حدود ٢٠ مرتبه، به بستنى یه شب تا صبح استراحت بدین. صبح بستنى شما آمادست!

برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14299
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید