امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403

Wednesday 08 May 2024

طرز تهیه اسکمو آلبالویی

1401/07/28
کد خبر : 14332
دسته بندی : انواع سالاد و دسر وسس
تعداد بازدید : 49 نفر

مواد لازم برای ۴ نفر


    آلبالو    ۲ پیمانه
    آلو    ۱ پیمانه
    آب    ½ پیمانه
    گلپر    ½ قاشق چایخوری
    نمک    به مقدار کافی

طرز تهیه اسکمو آلبالویی


مرحله اول

برای تهیه اسکمو آلبالویی خوشمزه در ابتدای کار آلبالو و آلوها را شسته و هسته آنها را جدا می کنیم. حالا پوست آلوها را جدا کرده و خرد می کنیم، سپس به همراه آلبالوها درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا آب را به همراه نمک و گلپر به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم آلبالوها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند تا کاملا پخته و نرم شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

حالا آلبالوها را با پشت قاشق به صورتی که تکه های آلبالو کاملا له نشوند، له می کنیم. در ادامه درون قالب پاپسیکل چوب بستنی گذاشته و مایه اسکمو را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را درون فریزر می گذاریم.

مرحله چهارم

در صورت نبود قالب و چوب بستنی، مایه اسکمو را درون لیوان های فلزی ریخته و به مدت ۵ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد شود. در نهایت اسکمو را از فریزر خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14332
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید