امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

بستنی کیم خانگی

1401/07/28
کد خبر : 13916
دسته بندی : انواع سالاد و دسر وسس
تعداد بازدید : 32 نفر

ما در اینجا بستنی کیم وانیلی با روکش شکلاتی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

    شیر: ۱ لیوان
    نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
    شکر: ۱/۲ لیوان
    خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
    وانیل‏: ۱/۳ قاشق چایخوری
    شکلات کاکائویی: ۱۵۰ گرم
    روغن مایع یاکره: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

شیر و شکر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی اجاق بذارید وهم بزنید.

مواد که مثل فرنی خودشو گرفت خامه رو اضافه کنید و باز هم برنید و در آخر کار وانیل بزنید حرارت رو خاموش کنید و منتظر باشید تا خنک بشود. قالب سلیکونی بستنی را روی میز بگذارید و چوب بستنی‌ها را در محلشان فیکس کنید.

از مواد بستنی داخل قالب بریزید و قالب را برای پنج تا شش ساعت، در فریزر قرار دهید.

حالا شکلات تخته‌ای را به روش بنماری آب کنید و یک قاشق روغن مایع را بریزید و هم بزنید (برای این کار روغن مایع یا کره اضافه می‌کنیم که شکلات روانتر بشه و لایه چسبیده به بستنی نازک شود و بعد در یک ظرف نازک با ارتفاع بلند مثل لیوان بریزید.

حالا بستنی‌ها را آرام از قالب جدا کنین واز قسمت چوبی بگیرید و سر بستنی رو داخل شکلات تو لیوان فرو کنید تا نصفه به شکلات آغشته بشود.

چون بستنی یخ زده، شکلات سریع روی آن می‌بندد و راحت میتوانید در یک ظرف پلاستیکی در دار یا نایلون فریزر دوباره بذارید فریزر تا زمان مصرف. این بستنی راحت آماده می‌شود و بسیار خوشمزه است. درست کنید و لذت ببرید.

نکات مهم

از هر رنگ و نوع شکلاتی میتوانید برای کاور استفاده کنید.

نیازی به قالب سلیکونی نیست در قالب‌های آلاسکا و لیوان‌های یکبار مصرف هم میتوانید درست کنید.

بجای نشاسته ذرت از نشاسته گل میتوانید استفاده کنید و به جای خامه صبحانه، از خامه قنادی و اگر از خامه قنادی استفاده کردید حتما از مقدار شکر کم کنید.

می‌توانید در موادتان کمی پودر کاکائو یا نسکافه بریزید و بستنی کاکائویی و یا نسکافه‌ای آماده کنید.

منبع: اُکالا

برچسب ها :
# بستنی کیم

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13916
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید