• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
مواد لازم
• یک بسته تورتیلینی پنیری
• 225 گرم گوشت چرخکرده
• 400 گرم سس ریحان و فلفل پاستا
• 455 گرم سس سالسا
• یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه
• نان سیر
طرز تهیه
تورتلینی ها را طبق دستور روی پاکت بپزید و آبکش کنید. سپس داخل قابلمه بریزید. در این فاصله، گوشت چرخکرده را در تابه تفت دهید تا برشته شوند. سس سالسا را با سس پاستا مخلوط کنید و بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید. در ظرف را بگذارید تا 5 دقیقه نیم جوش شود. پاستا و گشنیز را داخل سس بریزیدو هم بزنید.
غذا را در ظرف غذای خود بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
منبع: برترین ها