امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

خورش نازخاتون؛ غذای جذاب گیلانی

1401/07/28
کد خبر : 14052
دسته بندی : غذای های ایرانی و سنتی
تعداد بازدید : 35 نفر

مواد لازم:

    بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو
    گوشت بدون استخوان: ۸۰۰ گرم
    نعنا و جعفری و کمی اسفناج: ۵۰۰ گرم
    نمک و فلفل: به میزان لازم
    پیاز: یک عدد
    آبغوره: یک فنجان
    روغن: به میزان

طرز تهیه:

۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

۲. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.

۳. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.

۴. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.

۵. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.

۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.

منبع: برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14052
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید