امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

دوپیازه

1401/07/28
کد خبر : 14265
دسته بندی : غذای های ایرانی و سنتی
تعداد بازدید : 36 نفر

دوپیازه طعم بسیار خوبی دارد که خیلی هم سریع آماده می‌شود. با ما همراه باشید.

مواد لازم

    سیب‌زمینی: ۲ عدد
    پیاز بزرگ: ۱ عدد
    ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، دارچین، زردچوبه و ...): به‌مقدار لازم
    کره: ۱ قاشق غذاخوری
    سبزی خشک: (شوید خشک، نعنا خشک، تره و ..): به‌دلخواه و قابل حذف، به‌مقدار لازم

طرز تهیه:
۱. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به هر روشی که دوست دارید آب‌پز کنید.
۲. در یک ماهیتابه پیاز‌ها را خلالی کنید و بعد از آن که تقریبا طلایی شد زردچوبه و بقیه ادویه‌ها را اضافه کنید.
۳. وقتی سیب‌زمینی‌ها کامل پخته شدند، پوست آن‌ها را جدا کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و بعد کره را اضافه کنید و با گوشت‌کوب به‌خوبی آن را بکوبید و کمی تفت دهید.
۴. نمک غذا را بچشید و اندازه کنید. دوپیازه شما آماده است. دوپیازه را می‌توانید با گوجه و خیارشور میل کنید. نوش جان!
نکته: بعضی‌ها در دوپیازه از نعنا خشک، شوید خشک و یا تره تفت داده شده استفاده می‌کنند. استفاده از سبزی خشک کاملا سلیقه‌ای است. اگر دوست داشتید به این صورت درست کنید، زمانی که پیازداغ شما آماده شد سبزی خشک را به پیاز داغ اضافه کنید و بسیار کم تفت بدهید و زیر آن را خاموش کنید. حواستان باشد تفت دادن زیاد باعث طعم تلخی سبزی خشک می‌شود.
همچنین بعضی‌ها از تخم‌مرغ آب‌پز رنده شده هم در دوپیازه استفاده می‌کنند، که آن هم سلیقه‌ای می‌باشد و می‌توانید شما هم استفاده کنید.

برترین ها

برچسب ها :
# دوپیازه

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14265
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید