مواد لازم
750 گرم سیب زمینی حلقه شده با پوست
500 گرم سیب زمینی استامبولی با پوست خرد شده
یک سوم پیمانه روغن زیتون
1 عدد پیاز نگینی شده
¼ پیمانه شوید خرد شده
¼ پیمانه ریحان خرد شده
¼ پیمانه آب لیمو
¼ پیمانه کاپریس
یک قاشق سوپخوری خردل
یک حبه سیر کوبیده شده
طرز تهیه
1. سیبزمینی و سیب زمینی استامبولی را جداگانه بجوشانید، بپزید تا نرم شوند، سپس در آبکش بریزید.
2. گریل را گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیبزمینی و سیبزمینی استامبولی را به صورت یک تک لایه در سینی بچینید و کمی روغن روی آنها بمالید. سپس گریل کنید.
3. پس از این که سیب زمینی ها قهوه ای شدند از فر در آورده و روغن باقی مانده، پیاز، شوید، ریحان، آب لیمو، کاپریس، خردل و سیر را در ظرف بزرگی ریخته و مخلوط کنید.
منبع: برترین ها