مواد لازم
یک دوم پیمانه سس مایونز
2 قاشق سوپخوری خامه
قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری آب لیمو ترش
1 قاشق چایخوری پودر خردل
1 ساقه کرفس خرد شده
نمک
فلفل سیاه
500 گرم کلم خرد شده
1 عدد هویج رنده شده
پیاز خرد شده
70 گرم پنیر پارمسان
طرز تهیه
1. سس مایونز، خامه، شکر، آب لیموترش، خردل، کرفس، نمک و فلفل را در ظرفی مناسب ریخته و مخلوط کنید.
2. سپس کلم، هویج و پیاز را به آن افزوده خوب زیرورو کنید و درِ ظرف را بگذارید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها با هم ادغام شوند. پنیر پارمسان را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. پس از آن مقداری از سالاد را در کاسه های کوچک ریخته و فشار دهید تا فرم بگیرند. سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو کنید.
منبع: برترین ها