سالاد گاردن با سس مخصوص
1401/07/28
کد خبر : 13574
دسته بندی : انواع سالاد و دسر وسس
تعداد بازدید : 34 نفر
مواد لازم (برای ۲ نفر)
کاهوپیچ | یک عدد کوچک |
گوجه فرنگی، هویچ و فلفل دلمهای رنگی | به مقدار دلخواه |
جوانه ماش | ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری |
مارچوبه کنسرو شده | ۵ عدد |
نخود فرنگی و ذرت کنسرو شده | به مقدار لازم |
کنسرو بیبی کورن (بچه ذرت کنسرو شده) | ۳ عدد |
کیپرز | یک قاشق غذا خوری |
ساقه تره فرنگی | ۲ عدد |
مواد لازم برای سس سالاد | روغن زیتون | ۵ قاشق غذا خوری | سس قرمز | یک قاشق غذا خوری | خردل | یک قاشق نیمه پر | نعناع تازه | ۴ قاشق غذا خوری | نمک، فلفل و زنجبیل | به مقدار لازم |
طرز تهیه- ابتدا کاهوها را برگ برگ کنید و آنها را خوب بشویید.
- پس از اینکه آب کاهو گرفته شد، برگها را درون ظرف روی یکدیگر بچینید.
- حال گوجه فرنگی، هویچ و فلفل دلمهای رنگی را خرد کنید و روی کاهوها بریزید.
- مارچوبه، ساقه تره فرنگی خرد شده، نخود فرنگی و ذرت کنسرو شده را به مواد اضافه کنید.
- در مرحله آخر روی سالاد را با بیبی کرن، جوانه ماش و کیپرز تزئین کنید و به سراغ تهیه سس سالاد بروید.
طرز تهیه سس سالاد گاردن
- ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون یک کاسه بریزید.
- سس قرمز و خردل را به آن اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید تا مواد یک دستی حاصل شود.
- نمک، فلفل و زنجبیل را نیز درون ظرف بریزید و دوباره مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- در پایان نعناع تازه خرد شده را به سس بیفزایید و خوب با آن مخلوط کنید تا به خرد سس بروند.
- اکنون سس سالاد آماده است.
|
|
لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13574
PRINT