امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

شامی بادمجان

1401/07/28
کد خبر : 14023
دسته بندی : غذای های ایرانی و سنتی
تعداد بازدید : 31 نفر

مواد لازم

     150 گرم (تره، مرزه و جعفری ساطوری شده)
     پنج عدد بادمجان
    نصف پیمانه برنج پخته شده
     نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
     250 گرم گوشت چرخ‌کرده
     دو عدد تخم‌مرغ
     یک عدد پیاز رنده شده
     نمک، فلفل و روغن مایع

طرز تهیه

1. بادمجان ها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار ‌دهید تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش بریزید و با پارچه تمیز خشک کنید.
2. بادمجان ها را از وسط دو نیم کنید و در روغن تفت دهید. سپس روی دستمال کاغذی قرار ‌دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس با گوشت‌کوب، آن را بکوبید و با برنج، گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ‌ها، پیاز، سبزی‌ها، نمک، فلفل و پنیر پارمسان مخلوط کنید و ورز دهید.
3. کف دست را چرب کنید از مایه به اندازه دلخواه بردارید و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ کنید.

منبع: برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14023
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید