امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

شِله امیری

1401/07/28
کد خبر : 13985
دسته بندی : غذای های ایرانی و سنتی
تعداد بازدید : 33 نفر

مواد لازم برای چهار نفر

    ماش: نصف لیوان
    برنج: نصف لیوان
    پیاز: یک عدد
    روغن: ۲ قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
    آب: به مقدار لازم
    نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه
ماش را پس از پاک کردن و شستن، به‌همراه آب تازه در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا ماش‌ها خوب بپزند. سپس شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا ماش‌ها سرد شوند. پس از خنک شدن ماش، آن‌ها را چنگ بزنید تا تفاله‌های ماش (پوست ماش) جدا شود. پوست ماش را دور بریزید.
برنج را از یک ساعت قبل در آب و کمی نمک خیس کنید. سپس آب آن را خالی کنید و برنج را به‌همراه نمک در قابلمه ماش (و آب ماش) بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بپزد و نرم شود. در همین حین، پیاز خرد شده را در یک تابه در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و سرخ شود. سپس به آن نمک، فلفل و زردچوبه بیفزایید. پیاز سرخ شده را به برنج در حال پخت بیفزایید و اجازه دهید تا غذا برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه جا بیفتد. توجه داشته باشید که شله امیری نباید زیاد سفت شود. در آخر غذا را در ظرف سرو بکشید و روی آن را پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید.

منبع: برترین ها

برچسب ها :
# شله امیری

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13985
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید