امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

طرز تهیه سس هریسا

1401/07/28
کد خبر : 13643
دسته بندی : انواع سالاد و دسر وسس
تعداد بازدید : 32 نفر

مواد لازم:

    سیر له شده: ۳ حبه
    روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
    پودر زیره سبز: ½ قاشق چای خوری
    پودر زیره سیاه: ۱ قاشق چای خوری
    پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
    فلفل چیلی قرمز خشک: ۱۰ تا ۱۲ عدد
    نمک: ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱. فلفل چیلی‌های خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانه‌های داخل و ساقه‌اش را بگیرید.

۲. بعد از آبکشی فلفل‌ها آن‌ها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

۳. بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

۴. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را می‌توانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.
ایرنا زندگی

برچسب ها :
# سس هریسا

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13643
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید