امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

طرز تهیه شیر برنج؛ دسری جذاب برای افطار

1401/07/28
کد خبر : 13863
دسته بندی : انواع سالاد و دسر وسس
تعداد بازدید : 30 نفر

مواد لازم برای تهیه شیربرنج:


    برنج نیم دانه: یک پیمانه
    گلاب: نصف پیمانه
    شکر: یک و نیم پیمانه
    شیر پرچرب: یک لیتر
    هل ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
    خامه: دو قاشق غذاخوری
    نمک: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت شیر برنج:


۱.  برنج را از شب قبل خیس کنید.

۲. برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

۳. شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.

۴. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

۵. حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.

۶. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

۷. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.

ایرنازندگی

برچسب ها :
# شیر برنج

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13863
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید