مواد لازم برای دو نفر
انکاس: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
خرما: ۳ تا ۴ عدد
روغن: به مقدار لازم
رب گوجه: یک تا ۲ قاشق غذاخوری
ادویه نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
عنکاس را تمیز کنید و بشویید. سپس آن را به مکعبهای کوچک برش بزنید و با خرماها در یک قابلمه آب بریزید. عنکاسها را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید تا نرم و خوشرنگ شوند. پیازهای خلالی خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شوند. سپس عنکاس آبپز شده و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه تفت دهید. در ادامه رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و ادویه را در تابه بریزید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
یک پیمانه آب در تابه بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید. سپس شعله گاز را کم کنید و درب تابه را ببندید تا خوراک برای ۱۵ دقیقه بپزد. برای سرو، عنکاس را در ظرف بکشید و دور آن را با پیاز و تربچه تزئین کنید.
نکات مهم
شما میتوانید نصف پیمانه فلفل دلمه خرد شده و قارچ تفت داده شده را نیز به این خوراک اضافه کنید.
برخی افراد نصف پیمانه سبزی ماهی نیز به این خوراک اضافه میکنند.
منبع: برترین ها