امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

طرز تهیه کرم کارامل

1401/07/28
کد خبر : 13722
دسته بندی : انواع سالاد و دسر وسس
تعداد بازدید : 44 نفر

مواد لازم برای تهیه کرم کارامل:


    تخم مرغ: ۵ عدد
    شکر: ۲۲۰ گرم
    شیر: نیم لیتر
    وانیل: نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه و دستور پخت کرم کارامل:


۱. ابتدا ۷۰ گرم شکر را به همراه دو قاشق آب روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی شود.

۲. حالا نصف لیوان آب به آن اضافه کرده اجازه دهید بجوشد، بعد از اینکه شربت قوام آمد شعله را خاموش کرده و در ظرفی بریزید و همه جای ظرف را آغشته کنید.

۳. حالا به سراغ درست کردن کارامل بروید، باقی مانده شکر را به همراه شیر در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید .

۴. بعد از اینکه شیر و شکر جوشید زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود.

۵. در این فاصله تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن آنها را هم بزنید و وانیل را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۶. تخم مرغ‌ها را به شیر سر شده افزوده و خوب هم بزنید، مواد را در ظرف آغشته به شربت ریخته و با حرارت ۳۵۰ درجه قرار دهید و اجازه دهید ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه بماند.

۷. بعد از سپری شدن زمان مورد نظر کارامل را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن در یخچال بگذارید تا سرد شود.

منبع: ایرنازندگی

برچسب ها :
# کرم کارامل

لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13722
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید