امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

لقمه کاهویی مرغ

1401/07/28
کد خبر : 14124
دسته بندی : غذای های ایرانی و سنتی
تعداد بازدید : 31 نفر


• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

مواد لازم

• سه عدد پیازچه

• 85 گرم سینه مرغ (نواری برش دهید و بپزید)

• نصف یک عدد فلفل دلمه ای سبز، خرد شده

• سه قاشق غذاخوری سرکه برنج

• یک قاشق چایخوری روغن زیتون

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

• یک پیمانه کلم رنده شده

• دو قاشق غذاخوری آب

• دو قاشق غذاخوری سویا سس

• 8 برگ کاهو

طرز تهیه

انتهای پیازچه ها را جدا کنید. قسمت سبز آنها را برش دهید و کنار بگذارید. در غذاساز، قسمت های سفید پیازچه، سینه های مرغ، فلفل دلمه ای، یک قاشق غذاخوری سرکه، روغن، نمک و فلفل های سیاه و قرمز را بریزید. در غذاساز را ببندید و چند دقیقه هم بزنید تا همه مواد خرد شوند. آنها را داخل کاسه بریزید. کلم را اضافه کنید و هم بزنید.

آنها را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید.

برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، قسمت های سبز پیازچه، دو قاشق غذاخوری سرکه، آب و سویا سس را با هم مخلوط کنید و در کنار غذا سرو کنید.

منبع: برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14124
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید