ماهی کبابی به عنوان یکی از غذاهای رژیمی برای شام فواید زیادی دارد، ولی مهمترین مساله این است که ماهی باید تازه باشد.
قبل از کباب کردن ماهی به عنوان غذای رژیمی برای شام آن را با مواد و ادویههای دلخواه طعمدار کنید و چند ساعت در یخچال بگذارید.
کباب کردن ماهی برای تهیه یک شام رژیمی خوشمزه مانع از بین رفتن مواد مغذی آن میشود. در مقابل، سرخ کردن ماهی در روغن داغ نه تنها کالری بیشتری وارد بدن میکند، بلکه باعث تولید مواد سرطانزا میشود.
برای لذت بردن از طعم بینظیر ماهی کبابی به نکات زیر دقت کنید:
وقتی ماهی را در مواد میخوابانید، چند بار آن را زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای آن به مواد آغشته شود.
ماهی کبابی یکی از غذاهای رژیمی برای شام است که باید آبدار باشد و خیلی خشک نشود.
برای جلوگیری از چسبیدن ماهی به توری یا صفحه گریل، حتما آنها را با روغن چرب کنید.
هر چقدر ماهی بزرگتر باشد، پخت آن به زمان بیشتری نیاز دارد. در صورتی که حرارت را بیشتر کنید، قسمتهای بیرونی ماهی میسوزد و داخل آن خام میماند.
برترین ها