امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

مرغ تابه‌ای با طعم سیر و لیمو

1401/07/28
کد خبر : 14065
دسته بندی : غذای های ایرانی و سنتی
تعداد بازدید : 33 نفر

مواد اولیه:

    فلفل قرمز (خرد شده) 1/2 قاشق چای خوری
    پاپریکا 1 قاشق چای خوری
    گشنیز (خرد شده) 1/4 پیمانه
    آب مرغ 1 پیمانه
    لیمو ترش (آب و رنده پوست آن) 1 عدد
    فلفل هالوپینو (رنده شده / اختیاری) 1 عدد کوچک
    سیر (خرد شده) 3 حبه
    پیاز (خرد شده) 1/4 پیمانه
    روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
    سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) 4 تکه متوسط
    خامه (پرچرب/ جایگزین : 3 ق غ شیر کامل) 3 ق غ
    نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- ابتدا در ظرف مورد نظر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و اجازه می دهیم کمی گرم شود (با حرارت متوسط)

2- تکه های مرغ را به نمک و فلفل آغشته کرده وحدود 5 دقیقه در ظرف روی حرارت قرار می دهیم برای هر دو طرف این کار را تکرار میکنیم.

3- پیاز،سیر و فلفل هالوپینوی رنده شده را اضافه میکنیم. 2تا3 دقیقه مجددا مرغ را حرارت می دهیم(برای نرم شدن مرغ)

4- سپس آب مرغ را اضافه کرده ، 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و 1 قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش ،گشنیز خرد شده ، پاپریکا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه میکنیم.

5- سپس کمی مرغ را زیرو رو کرده تا مواد کاملا به خورد مرغ رفته و سس غلیظ شود 7 الی 8 دقیقه زمان لازم داریم و در طی این مدت 1 الی 2 بار مرغ ها زیرو رو میکنیم.

6- نمک و فلفل (برحسب ذائقه) اضافه کنید. 2 دقیقه دیگر مجددا زمان می دهیم تا جذب سس و مرغ شود.

نکته:

تکه‌های مرغ از قبل نیم پز شوند.

منبع: برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14065
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید