امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

Sunday 19 May 2024

میرزا کدوی شمالی

1401/07/28
کد خبر : 14157
دسته بندی : غذای های ایرانی و سنتی
تعداد بازدید : 32 نفر

مواد لازم:

    كدو سبز: نیم كیلو
    تخم مرغ: 2 عدد
    سیر: يك بوته
    روغن: به میزان لازم
    زردچوبه: يك قاشق چای‌خوری
    نمک: به میزان لازم
    فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا كدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازكی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌كنیم. سیرها را پوست گرفته، با گوشت‌كوب آنها را كوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار كم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج كرده و درون ظرف می‌ریزیم.

2. تخم‌مرغ‌ ها را نیز جداگانه شكسته و پس از مخلوط كردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌كنیم.

3. درون باقیمانده روغن، كدوهای رنده شده را سرخ كرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد.(كدو نباید زیاد سرخ شود) در انتها سیر و تخم‌مرغ را همراه نمك، فلفل و زردچوبه به كدوها اضافه می‌كنیم.

نكات:

1) حواستان باشد سیر نباید زیاد سرخ شود، زیرا حرارت باعث تلخ شدن آن می‌شود.

2) برای آنكه سیرها هنگام سرخ شدن به هم نچسبند به آنها پس از له شدن كمی نمك بزنید.

3) این غذا گوشت ندارد ولی اگر مقداری گوشت بپزید و ریش ریش كرده و به آن اضافه كنید بسیار خوشمزه می‌شود.

برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14157
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید