امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

Sunday 19 May 2024

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

1401/07/28
کد خبر : 13644
دسته بندی : غذای های ایرانی و سنتی
تعداد بازدید : 35 نفر

به همین دلیل انواع آبگوشت در ایران وجود دارد؛ مثل آبگوشت بزباش، آبگوشت قنبید، آبگوشت کشک، آبگوشت بادمجان یا حتی آبگوشت به. خیلی مواقع هم دیزی سنتی یا دیزی سنگی نام شناخته‌شده‌تری برای این غذا است.

مواد لازم

    گوشت گوسفندی با استخوان: ۸۰۰ گرم
    دمبه: ۶۰ گرم
    لوبیا سفید: نصف پیمانه
    نخود: نصف پیمانه
    گوجه فرنگی: ۳ عدد
    لیمو عمانی: ۳ عدد
    سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
    پیاز: ۱ عدد بزرگ
    زردچوبه، چوب دارچین و پودر دارچین به میزان لازم
    نمک: به میزان لازم

طرز تهیه

۱. نخود و لوبیای سفید را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. پیش از پخت آن‌ها را بشویید و در قابلمه بریزید.

۲. تکه‌های گوشت، دمبه، پیاز و گوجه فرنگی را همراه دارچین به حبوبات درون قابلمه اضافه کنید.

۳. ۱٫۵ لیتر آب جوش به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که آب جوش آمد روی آن کفی ایجاد می‌شود که به علت گوشت است. با استفاده از کفگیر یا یک قاشق کف را از روی آب بگیرید.

۴. بعداز این که گوشت نیم‌پز شد، با استفاده از یک چنگال لیمو عمانی‌ها را سوراخ، برای ۱۵ دقیقه در آب ولرم خیس و سپس به آبگوشت اضافه کنید.

۵. وقتی گوشت و حبوبات کاملا پختند، سیب زمینی‌ها را خرد و به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید مواد برای ۳۰ دقیقه‌ی دیگر با هم بپزند.

۶. بعد از این که همه‌ی اجزای دیزی پخت، دمبه را از قابلمه خارج کنید، در یک تابه روی حرارت قرار دهید، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. پس از این که دمبه و رب را کمی با هم تفت دادید، آن‌ها را به دیزی اضافه کنید. در آخر نمک غذا را اندازه کنید.

مجله دیجی‌کالا

مریم ابراهیمی


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/13644
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید