امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

کوکوی بادمجان پنیری

1401/07/28
کد خبر : 14226
دسته بندی : غذای های ایرانی و سنتی
تعداد بازدید : 33 نفر

برای ۴ تا ۶ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۴۰ دقیقه

مواد لازم:

    یک کیلوگرم بادمجان
    ۱ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
    ۲ /۱ پیمانه جعفری خردشده
    ۲ حبه سیر له‌شده
    ۲ /۱ پیمانه پودر سوخاری
    ۴ /۱ پیمانه آرد سفید
    ۲ عدد تخم‌مرغ
    به میزان لازم نمک
    به میزان لازم فلفل
    به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

۱ ابتدا باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سر بادمجان‌ها را جدا کنیدو همه اطراف آن‌ها را با چنگال خراش دهید، سپس آن‌ها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، قرار دهید. سینی را حدود ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا بادمجان‌ها نرم شوند، بعد از فر درآورید و صبر کنید تا خنک شوند.

۲ حالا بادمجان‌ها را، پوست بگیرید و داخل یک کاسه مناسب کاملا لهً کنید. بادمجان‌ها را داخل ظرف غذاساز هم می‌توانید بریزید تا خوب له شوند.

۳ حالا پنیر، جعفری، سیر، پودر سوخاری، آرد، تخم‌مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل را به بادمجان‌های له شده اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود. کمی از مایه را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.

۴ در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. یک قاشق سوپخوری از مایه را بردارید و به آن شکل دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کوکو‌ها را آماده کنید.

یه جور دیگه!

شما می‌توانید پودر سوخاری را داخل مواد نریزید به این ترتیب که مایه را به شکل مورد نظر درآورید و بعد روی آن‌ها پودر بپاشید سپس سرخ کنید.

برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14226
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید