امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

کوکوی سه طبقه

1401/07/28
کد خبر : 14230
دسته بندی : غذای های ایرانی و سنتی
تعداد بازدید : 36 نفر

برای ۳ تا ۴ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۳۵ دقیقه

کوکو سبزی


مواد لازم

    ۲۵۰ گرم سبزی کوکوی خرد شده
    ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ
    ۱ ق س زرشک
    ۱ ق س روغن مایع
    ۱ ق س آرد سوخاری
    ۱ ق س پیاز طلایی شده
    ۱ ق چ پودر سیر درصورت تمایل
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    ادویه (پودر گل سرخ، دارچین و کاری) به مقدار لازم
    ۱ ق س مغزگردو (در صورت تمایل)

کوکو گوشت


مواد لازم

    ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
    ۱ ق س رب گوجه
    ۱ عدد پیاز خرد شده
    نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
    پنیر پیتزا رنده شده ۴ قاشق غذا خوری
    ۱ ق چ پودر سیر یا سیر تازه در صورت تمایل

کوکو سیب زمینی


مواد لازم

    ۲۵۰ گرم سیب زمینی آبپز و رنده شده
    ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ
    ۱ ق س پیاز طلایی شده
    نمک وفلفل به میزان لازم
    ۱ ق س زعفران دم کرده
    ۲ ق س روغن مایع
    ۱ ق چ بیکینگ پودر

طرز تهیه:


۱ برای کوکوی گوشت ابتدا پیاز خرد شده راتفت دهید وبعد گوشت چرخ کرده همراه سیربه آن اضافه کنید. سپس نمک و ادویه‌ها ودر آخر رب افزوده، تفت دهید. حالا بگذارید مایه کوکوی شما خنک شود تا پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید.

۲ برای کوکو سبزی همه مواد را با هم مخلوط کرده ودر آخر روغن را اضافه کنید.

۳ مواد کو کو سیب زمینی را مخلوط کرده و کنار بگذارید. یک قالب را آماده کرده، تمام دیواره‌های آن را روغن مالیده وآرد پاشی کنید ومواد را به ترتیبی که دوست دارید در قالب بریزید ومیان لایه‌ها رابا قاشق صاف کنید ولایه بعدی را بریزید. حالا قالب را در فر به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. در صورت تمایل به برشته شدن ۵ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا سطح کوکو طلایی رنگ شود. در انتها مهلت دهید تا قالب از حرارت بیفتد وسپس آن را بر گردانید.

برترین ها


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14230
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید