امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

Monday 20 May 2024

کوکوی عدس

1401/07/28
کد خبر : 14073
دسته بندی : غذای های ایرانی و سنتی
تعداد بازدید : 32 نفر

مواد لازم

• 400 گرم عدس پخته شده
• 6 عدد تخم مرغ
• دو قاشق سوپخوری آرد گندم
• 150 گرم سبزی معطر خرد شده
• نمک و ادویه
• 100 گرم روغن مایع

طرز تهیه
1. ابتدا عدس را بشویید و خیس کنید. دو ساعت بعد آن را با مقداری نمک بپزید. پس از پخته شدن داخل آبکش بریزید تا سرد شود. سبزی خردشده را داخل یک ظرف بریزید و عدس، آرد، ادویه و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
2. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید و به مخلوط اضافه کنید.
3. تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و روغن را درون آن بریزید و پس از داغ شدن روغن، مواد کوکو را داخل تابه بریزید. هنگامی که یک طرف کوکو سرخ شد آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.


لینک کوتاه :
https://kollbe.ir/article/show/14073
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید