مواد لازم برای ۱۲ نفر
آب:۱ لیوان دستهدار فرانسوی
شکر:۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
آب انگور سفید:۱ لیوان دستهدار فرانسوی
آب انار: ۲ لیوان دستهدار فرانسوی
آب پرتقال: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی
آب گازدار: ۲ لیوان دستهدار فرانسوی
دارچین: ۶ قطعه
میخک:۲ قاشق چایخوری
زنجبیل تازه: ۳ سانتی متر
چای کیسهای: ۳ عدد
پرتقال حلقه حلقه شده: ۱ عدد
لیمو حلقه حلقه شده: ۱ عدد
مرحله اول
برای درست کردن این نوشیدنی سرد و خنک تابستانی شکر، آب، ۴ قطعه از دارچینها، زنجیبیل و میخک را در قابلمهای ریخته و روی حرارت قرار بدهید. پس از این که به جوش آمد حرارت را کم کنید تا ۱۵ دقیقه به آرامی قل بزند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و چایهای کیسهای را در آن قرار دهید. بعد از ۵ دقیقه چایها را خارج کرده و شربت درون قابلمه را از صافی رد کنید. اجازه دهید از حرارت بیفتد و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
شربت خنکشده را در پارچ بریزید. آب انار، آب پرتقال، آب انگور، دارچین، حلقههای لیمو و پرتقال را به آن اضافه کنید، هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید. پس از ۱ تا ۲ ساعت پارچ را بیرون آورده و آب گازدار را به آن اضافه کنید. کوکتل سانگریا شما آماده است.
برترین ها