مواد لازم
شکر: ۱ و ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
آب: ۴ لیوان دستهدار فرانسوی
برگ ریحان: ۶ لیوان دستهدار فرانسوی
آب گازدار: ۲ لیتر
یخ خردشده: به مقدار لازم
برشهای لیمو: به مقدار لازم
مرحله اول
برای تهیه موهیتو ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. نیمی از برگهای ریحان را در هاون بکوبید تا عطر آنها آزاد شود. ریحان کوبیده را به شربت شکر اضافه کنید. کمی هم بزنید تا عصاره و عطر ریحان به شکر منتقل شود. حالا شربت را از صافی رد کنید. پس آنکه از حرارت افتاد آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله دوم
۲ لیوان یخ و بقیه ریحانها را در پارچ بریزید. با یک گوشتکوب چوبی یا ملاقه کمی ریحانها له کنید تا رایحه آنها آزاد شود. شربت و آب گازدار به پارچ اضافه کنید و هم بزنید. در لیوانهای سرو کمی یخ خردشده ریخته و موهیتو ریحان را روی آن بریزید. هنگام سرو برشهای لیمو را روی نوشیدنی فشار دهید و نوش جان کنید.